Globaali sosiaalityö ry yleinen

Yhdistyksen 16. toimintavuosi käynnistynyt vauhdikkaasti

tulppaani

Helmikuussa Tampereen yliopistolla järjestettiin valtakunnalliset Sosiaalityön tutkimuksen päivät, joiden yhteydessä juhlittiin Globaali sosiaalityö ry:n 15-vuotista taivalta Kulttuuriravintola Telakalla. Juhlailta oli mitä onnistunein ja sen kruunasi professori emeritus Jorma Sipilän kutsuminen yhdistyksemme kolmanneksi kunniajäseneksi. Hieno ilta, joka inspiroi jatkamaan!

Sosiaalityön tutkimuksen päivillä järjestettiin myös globaalin sosiaalityön teemoista ammentava työryhmä, jota vetivät yhdistyksemme tutkija-aktiivit. Molempina päivinä kokoontunut työryhmä oli päivien suosituin, kiitos kaikille osallistuneille!

Vuosikokouksessa yhdistyksemme hallituskokoonpanoon tehtiin pieniä muutoksia, joista tärkeimpänä muutos puheenjohtajistossa. Yhdistyksen perustajajäseniin kuuluva yliopisto-opettaja Sinikka Forsman siirtyi varajäseneksi ja varapuheenjohtajana aloittaa nuoremman polven GST-aktiivi, sosiaalityöntekijä YTM Ann-Sofie Nyström Helsingistä. Kaiken kaikkiaan koossa on taas upea ja asiantunteva hallitus.

GST jatkaa tänä toimintavuonna aktiivista perustoimintaansa etenkin paikallisten tapahtumien järjestämisen parissa ja opiskelijaharjoittelujen koordinoinnin merkeissä. Ensimmäinen sosiaalityön opiskelija lähti jo tammikuun alussa kauttamme harjoitteluun Tansaniaan.

Kiinnostus opiskelijaharjoitteluja ja muuta toimintaamme kohtaan on jatkuvasti kasvussa. Siksikin jokainen jäsenemme on meille erittäin tärkeä. Kiitos siis arvokkaasta jäsenmaksustasi ja tuestasi!

Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi täällä


Teksti on muokattu jäsenistölle maaliskuussa lähteneen jäsenkirjeen pohjalta. Jos olet jäsenemme, mutta et ole saanut jäsenkirjettä, ilmoitathan muuttuneet yhteystietosti osoitteeseen gst@globaalisosiaalityo.org -kiitos!

Saatat myös pitää...