Tervetuloa mukaan sosiaalialan pioneerijärjestöön

Globaali sosiaalityö ry:n tarkoitus on olla yhdistyksen arvojen mukaista toimintaa mahdollistava verkosto. Jos sinulla on mielessä uusi toimintamuoto, tapahtuma, julkaisu, mielenilmaus tai muu happening, joka sopisi GST:n toiminnaksi, ota rohkeasti yhteyttä: gst(at)globaalisosiaalityo.org.

Globaali sosiaalityö ry:n sääntöihin on kirjattu yhdistyksen opiskelijalähtöisyys. Sääntöjen mukaisesti vähintään yhden hallituksen jäsenen ja yhden varajäsenen tulee olla opiskelija. Ryhtymällä yhdistyksen aktiiviksi ja/tai tulemalla mukaan hallitukseen voit saada opiskelijana arvokasta kokemusta järjestötyöstä ja mahdollisuuden syventää virallisten opinto-ohjelmien tarjoamaa tietoa esimerkiksi kestävän kehityksen sosiaalisesta ulottuvuudesta, globaalista solidaarisuudesta, rauhantyöstä ja globaaleista sosiaalityön kysymyksistä. Toiminnassa pääset osaksi syväluotaavia ja ajankohtaisia sosiaalityön keskusteluja. Toiminnassamme on mukana sosiaalialan ammattilaisia, jotka työskentelevät ja ovat työskennelleet paikallisessa palvelujärjestelmässä ja ulkomailla – voit saada ideoita omien opintojesi suuntamiseen.

Please contact us if you have an action, event, publication, demonstration or other happening in mind that you think could be part of our actions in Global social work

Jäsenenä mahdollistat yhdistyksen toiminnan jatkumisen! / By becoming a member you help our association to keep on going!

Jäsenyytesi on arvokas paitsi taloudellisesti myös siksi, että jäseneksi liittymällä viestit arvostavasi työtämme. Jäsenmaksumme vuonna 2022 on 35 €, opiskelijan tai työttömän jäsenmaksu 13 €. Voit myös liittyä kannatusjäseneksi yksityishenkilönä (50€/vuosi) tai yhteisönä (85€/vuosi). 

Liity jäseneksi täyttämällä alla oleva lomake. Voit sen jälkeen maksaa jäsenmaksun yhdistyksen tilille FI67 6601 0001 1857 43, merkitse viitteeksi 3531. Olemme luopuneet toistaiseksi Mobile Payn käytössä jäsenmaksujen maksamisessa.

Muistathan ilmoittaa muuttuneet yhteystietosi lähettämällä viestiä osoitteeseen gst@globaalisosiaalityo.org – lämmin kiitos!
> ProSofi-kummina tuet Shatilan pakolaisleirillä Libanonissa tehtävää sosiaalityötä!


> Miltä kuulostaisi opintoihin kuuluva vaihto- tai harjoittelujakso Tansaniassa, Mosambikissa tai Libanonissa ?

Tuemme korkeakouluopiskelijoita harjoittelujaksojen järjestämisessä kumppanimaihimme. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan yksilöllinen suunnitelma vaihdon tueksi yhdessä paikallisen yhdyshenkilön kanssa. Valmennamme lähtijät hyödyntämällä vuosien kokemusta opiskeluvaihtojen koordinoinnista. Ota rohkeasti yhteyttä harjoitteluohjelmien vastuuhenkilöihin ja kysy lisää!

> GST:n lukupiiri