Kotimaan toiminta / Local activities

Seuraavan hallituksen kokous: syyskuu 2024.

Globaali sosiaalityö ry:n tavoitteena on olla yhdistyksen arvojen mukaista toimintaa mahdollistava verkosto. Jos sinulla on mielessä toimintamuoto, tapahtuma, julkaisu, mielenilmaus tai muu happening, joka sopisi yhdistyksen toiminnaksi, ota rohkeasti yhteyttä: gst(at)globaalisosiaalityo.org.

Kotimaan paikallistoimintamme on erityisesti tapahtumien, seminaarien ja opintopiirien järjestämistä sekä kehittämis- ja tutkimustoimintaa. Lisäksi osallistumme yhteiskunnalliseen keskusteluun blogimme ja kantaaottavien kirjoitusten kautta sekä osallistumme tapahtumiin, kuten Mahdollisuuksien torille. Luonteeltaan toiminta Suomessa on sosiaalialalle suunnattua globaalius-, solidaarisuus- ja rauhankasvatustyötä.

Turvallisemman tilan periaatteet

Olemme toiminnassamme sitoutuneet TREY:n turvallisemman tilan periaatteisiin ja käymme keskustelua siitä, miten voimme jatkuvasti toiminnassamme edistää yhdenvertaisuutta ja syrjintää puuttumista.

Jäseneksi liittymislomake / To become a member -form:

Globaali sosiaalityö ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä keräyslupa (RA/2021/42), joka on voimassa toistaiseksi ja kattaen koko maan Ahvenanmaata lukuun ottamatta. / Global Social Work has a money collection permit granted by the National Police Board in Finland (RA/2021/42), and the permit is valid for an open ended time and covering the area of Finland, excluding Ahvenanmaa region.