Globaali sosiaalityö ry tapahtumat

Teemailtapäivä globaalista sosiaalityöstä Helsingissä 9.10.2015

Syksyllä 2015 Diakonia-ammattikorkeakoulun tutkijaryhmät kokoontuvat kerran kuukaudessa otsikolla ”Ihmiset ja palvelujärjestelmät muuttuvassa yhteiskunnassa”. Lokakuun kokoontumisen teemana on globaali sosiaalityö ja tilaisuuden vetäjinä toimivat Marja Katisko, Elsa Keskitalo sekä Ari Nieminen Diakista / Globaali sosiaalityö ry:n Helsingin toimintaryhmästä.

Tutkijaryhmään osallistumalla on mahdollista saada kommentteja ja palautetta omaan tutkimukseen ja/tai kehittämishankkeeseen liittyen. Tilaisuuksiin toivotetaan tervetulleeksi eritasoisia ja eri vaiheessa olevia tutkimustöitä ja kehittämishankkeita: tutkimusideoita ja – suunnitelmia, artikkeleiden ja laajempien töiden käsikirjoituksia tai jo valmistumassa olevia raportteja. Ryhmä on avoin kaikille kiinnostuneille!

Marja Katisko, Elsa Keskitalo & Ari Nieminen:
Teemailtapäivä globaalista sosiaalityöstä
Perjantai 9.10. klo 12.15-15.00
Diakonia-ammattikorkeakoulu (luokka 216)
Sturenkatu 2, Helsinki

//

Syksyllä 2015 tutkijaryhmän tapaamisia organisoivat VTT, tutkija Marja Katisko ja VTT, lehtori Ari Nieminen. Sähköpostit marja.katisko@diak.fi sekä ari.nieminen@diak.fi. Ryhmän toiminnasta voi tiedustella sen organisoijilta! Osallistuminen etäyhteyksien avulla (Adobe Connect:in kautta) on myös mahdollista, mutta kerro tästä tarpeesta etukäteen järjestäjille.

Saatat myös pitää...