Globaali sosiaalityö ry yleinen

Yhdistyksen 18. toimintavuosi on käynnistynyt

Vuosi 2020 ja sitä myöten yhdistyksemme 18.toimintavuosi on käynnistynyt poikkeusoloissa. Erikoinen kevät on pysäyttänyt yhteiskuntiamme, mutta samaan aikaan sosiaalialalla pitää kiirettä. Toivotamme voimia ja terveyttä kaikille eturintamassa työskenteleville ammattilaisille.

Maaliskuun alussa pidimme yhdistyksen vuosikokouksen Tampereen yliopistolla. Kokouksessa vahvistettiin yhdistyksen vuosidokumentit ja valittiin uusi hallitus. Temaattisesti keskitymme toiminnassamme myös tänä vuonna ekososiaaliseen ja holistiseen sosiaalityöhön, sekä rauhantyöhön.

Yhdistyksen hallitus koostuu tuttuun tapaan monipuolisesta porukasta, johon kuuluu niin perustajajäseniä, sosiaalialan ammattilaisia, opiskelijoita, opettajia kuin tutkijoitakin. Viime vuoden toimintakertomukseen laskimme hallituksen omaavan yhteensä 198 vuotta kokemusta sosiaalityöstä.

Vuosikokouksessa jäsenmaksut päätettiin pitää samoina eli perusjäseneltä 35€/vuosi ja opiskelijoilta, työttömiltä ja eläkeläisiltä 13€/vuosi. Jos olet jos yhdistyksen jäsen, pyydämme Sinua maksamaan vuoden 2020 jäsenmaksun 28.4. mennessä tilillemme FI67 6601 0001 1857 43 käyttäen viitenumeroa 3531.

Voit maksaa myös MobilePaylla: löydät meitä vastaanottajatunnuksella 15502, merkitse viestikenttään 3531. Muistathan ilmoittaa meille, jos yhteystiedoissasi on tapahtunut muutoksia. Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi täyttämällä jäsenmaksukaavakkeen.  Kiitos arvokkaasta tuestasi!

Muistathan, että olemme aina avoimia uusille toimintamuodoille ja yhteistyöehdotuksille. Ollaan yhteyksissä!

Terveisin Globaali sosiaalityö ry:n väki

Saatat myös pitää...