Globaali sosiaalityö ry yleinen

Uusi toimintavuosi alkamassa

Uusi toimintavuosi on alkamassa ja se onkin erinomainen tilaisuus miettiä, kuinka juuri SINÄ voit lähteä mukaan Globaali sosiaalityö ry:n (GST) toimintaan!

Olet sosiaalialalla töissä, opiskelet alaa tai teet jotain aivan muuta: GST:n toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki yhdistyksen arvoista ja tavoitteista kiinnostuneet taustasta riippumatta. GST:n arvopohja on sosiaalialan arvoissa: kaikkien ihmisten tasa-arvossa ja merkityksessä. Olemme sosiaalityöntekijöiden, opiskelijoiden, opettajien, tutkijoiden ja eri alojen ammattilaisten verkosto, joka haluaa olla mahdollistamassa jäsenistönsä näköistä yhdistyksen arvoja edistävää toimintaa.

Mukaan voit lähteä esimerkiksi osallistumalla kuukausittain järjestettäviin hallituksen kokouksiin. Tampereen yliopistolla sosiaalityön tutkinto-ohjelman tiloissa pidettävissä kokouksissa pääset kuulemaan, mitä yhdistyksessä juuri nyt on meneillään.

Vielä tehokkaammin pääset menoon mukaan, kun otat osaa johonkin toimintaryhmistämme. Tule kurkkaamaan toimintaryhmien tapaamisiin ja ideoimaan kanssamme, mikä olisi sinulle luontevin rooli olla mukana. Tällä hetkellä tilaa on esimerkiksi viestintä- ja ProSofi-tiimeissä. Vaikka yhdistyksen hallitus kokoontuu Tampereella, olemme valtakunnallinen yhdistys, jolla on toimintaa myös muissa kaupungeissa, kuten Helsingissä.

Jäsenenä mahdollistat yhdistyksen toiminnan jatkumisen. Osallistua voit myös kannatusjäseneksi ryhtymällä. Jäseneksi pääset liittymään täällä.
Haluaisitko tutustua toimintaan osallistumalla järjestämiimme tapahtumiin? Seuraavaksi kalenteriin kannattaa merkitä yhdistyksen vuosikokous, jossa valitaan uusi hallitus toimintakaudelle 2019.

Vuosikokous pidetään torstaina 28.2. klo 17:30 Tampereen yliopiston sosiaalityön tutkinto-ohjelman tiloissa Linna-rakennuksen 6.kerroksessa.

Ideoita, kysymyksiä, palautetta? Meihin saat yhteyden sähköpostitse gst@globaalisosiaalityo.org

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan: GST:ssä annetaan luovuudelle ja uusille ideoille tilaa!

Saatat myös pitää...